OUDE VERSLAGEN
Geschreven door Henk Steenbergen   
vrijdag, 14 oktober 2011 12:16

Archief.

Hieronder vindt u de wat oudere verslagen aan welke wij u toch nog niet wilden onthouden.

 
21 DECEMBER 2014.
Geschreven door Henk Steenbergen   
maandag, 22 december 2014 10:23

Kerstconcert Huize Groenhoven Leiden.

Zondag 21 december hadden we ons laatste optreden in 2014. Het was een kerstconcert in Huize Groenhoven aan de Witte Rozenstraat te Leiden. Om 14.30 uur was het verzamelen geblazen en konden we op ons gemak onze instrumenten et cetera gereed zetten. De aanvangstijd was 15.00 uur. Het concert was gesplitst in twee delen: vóór de pauze speelden we een aangepaste selectie van ons standaard repertoire en erna hadden we een volledig kerstprogramma van bekende Nederlandse kerstliedjes. Hierdoor kon iedereen meezingen wat dan ook, uit volle borst, gebeurde. We hadden zelfs een dirigentenwedstrijd hetgeen een groot succes werd doordat hier enthousiast op werd gereageerd. Maar zoals aan alles kwam ook aan ons concert een einde met het spelen van We wish you a Merry Christmas. Voor ons optreden werden we door het vele publiek dankbaar met applaus bedankt en werden we direct  voor het volgend jaar uitgenodigd. Ook wij hebben dit een leuk optreden gevonden. Dus: graag tot volgend jaar.

Enkele foto's:

Jong en oud genoten van het kerstconcert.

 

 

Laatst aangepast op maandag, 22 december 2014 11:33
 
VERZORGINGSCONCERT 21-10-2014.
Geschreven door Henk Steenbergen   
woensdag, 22 oktober 2014 08:52

Roosenburg.

Dinsdagavond moesten we een concert verzorgen in de Roosenburg aan de 5 Meilaan in Leiden. Het was bar slecht weer, regen en storm. Fijn was het dan ook om te zien dat toch iedereen aanwezig was. Onze drummer moest worden opgehaald in Roelofarendsveen en door het slechte weer was hij een beetje aan de late kant. Klokslag acht uur stapten zij binnen. Wij begonnen alvast met het spelen van La Paloma zodat we konden afstemmen. Toen we met het concert, om 20.00 uur, begonnen was de zaal behoorlijk vol. Zelfs nog met twee oud-leden van Concordia staan praten. Het programma voor deze avond week niet zo veel af van het vorige. Het was luchtig en afwisselend. Om 20.45 uur hadden we 15 minuten pauze en konden we onze kelen wat smeren met frisdrank. Ook het tweede deel van de avond werd vlotjes afgewerkt zodat we om kwart voor tien aan het eind van ons programma waren. Als toegift speelden we nog het bekende Second Walz. Met veel applaus nam het in grote getale aanwezige publiek dankbaar afscheid van ons. Ook voor de muzikanten was het een leuke avond, we hopen dan ook tot volgend jaar!

Enkele foto's:

Volledige concentratie bij het Podiumorkest Leiden.

Er werd goed gemusiceerd op deze avond.

In de pauze werden we goed voorzien van een verfrissing ...          ... waarna we weer verder gingen met ons programma.

Rond kwart voor tien was het concert afgelopen.

 

Laatst aangepast op woensdag, 22 oktober 2014 09:58
 
<< Start < Vorige 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Volgende > Einde >>

Pagina 10 van 24