Lid worden PDF  | Afdrukken |  E-mail
Geschreven door Administrator   
vrijdag, 14 juli 2006 00:17

Lid worden van een Leidse muziekvereniging?

Een muziekinstrument (leren) bespelen?

Dat kan, vanaf nu!

Bij de Christelijke Muziek- en Showband Concordia te Leiden is, bij de diverse groepen nog plaats voor het (leren) bespelen van:

klarinet, trompet, fluit, trombone, saxofoon, bariton, bas en slagwerker (natuurlijk zijn andere instrumenten ook welkom).

Denk niet: "Dat kan ik toch nooit leren". Bij Concordia vinden we dat heel erg achterhaald en denkt men dat, in principe, iedereen op een zeer plezierige wijze, een instrument kan leren bespelen! Er zijn slechts drie dingen die je hiervoor vooral nodig hebt, dat is een goede dosis zin, enthousiasme en doorzettingsvermogen.

Geef je nu op, binnenkort starten er leerlingengroepen voor alle instrumenten. Ervaren instructeurs staan klaar om je de muziek te leren lezen en een gedegen opleiding te geven op het door jouw gekozen instrument. Heb je geen eigen instrument? Ook dat is geen probleem omdat Concordia dan zorg draagt voor een prima, door jou, gekozen instrument.

Zowel jongens en meisjes, mannen en vrouwen vanaf 6 jaar zijn bij Concordia van harte welkom. Je bent dan direct lid van een erg gezellige vereniging die op een behoorlijk muzikaal niveau presteert en leuke optredens verzorgt. Nieuwe jeugdleden beginnen, in principe, met het leren lezen van muziek en het bespelen van een blokfluit. Als men dit beheerst kan de leerling een keuze gaan maken welk instrument hij of zij wilt bespelen en deze uitzoeken.

Daarnaast worden nog diverse andere activiteiten georganiseerd binnen de vereniging, zoals B.B.Q.-s, en bingoavonden. Voor jeugdleden worden er regelmatig gezellige bijeenkomsten georganiseerd. Denk hierbij aan Carnaval, Sinterklaas- en het Kerstfeest.

Heb je interesse? Meld je dan aan bij Jozé Mentink, telefoon 06-34435674 of kom eens kijken en luisteren op dinsdagavond vanaf 19.30 uur in ons verenigingsgebouw aan de Langegracht 59a te Leiden, telefoon: 071 522 08 17. We geven graag antwoord op al je vragen en de koffie staat natuurlijk klaar!

Laatst aangepast op woensdag, 21 mei 2014 07:41