Donateur worden PDF  | Afdrukken |  E-mail
Geschreven door Administrator   
vrijdag, 14 juli 2006 00:19

Hoort u ook ergens bij?

Geeft het u ook zo'n heerlijk en fijn gevoel als u het idee heeft dat u ergens bij hoort? Dat is heel normaal, dat gevoel kent bijna iedereen! De een sluit zich aan bij een politieke partij, een ander is lid van een sportvereniging en weer een ander geeft zich op bij, bijvoorbeeld, de vrijwillige brandweer.

Als u nu denkt: “ja, alles goed en wel maar al dat super actieve gedoe is toch echt niets voor mij”, dan kunt u ook iets anders, iets rustigers zoeken. “Dat is niet gemakkelijk”, denkt u dan wellicht, “dat je je zo maar bij een vereniging of iets dergelijks kunt aansluiten zonder dat je je moet vermoeien met trainingen of iets dergelijks, is toch zeker nergens te vinden!”.

Toch is deze mogelijkheid er wel! Je kunt ook op een rustige manier toch ergens bijhoren. Zelfs het aanmelden zult u geen inspanning kosten. U behoeft hiervoor alleen maar de onderstaande aanmeldingsbon in te vullen, bij “Concordia” af te geven, en u heeft zich reeds opgegeven als jaardonateur van de “Christelijke Muziek- en Showband Concordia” te Leiden. U wordt dan met regelmaat op de hoogte gehouden van het reilen en zeilen van de vereniging, u krijgt een uitnodiging voor eventuele concerten, u steunt een goede zaak én u kunt dan met een gerust hart zeggen:

"Ja, ook ik hoor ergens bij!!"

Aanmeldingsformulier

Ja, ik geef mij, tot schriftelijke wederopzegging, op als donateur van de "Christelijke Muziek- en Showband Concordia" te Leiden.

Door mijn aanmelding ben ik er van verzekerd dat ook ik ergens bijhoor en dat ik een zeer goed doel hiermee steun! Tevens heb ik het recht om gratis eventuele concerten bij te wonen. Ook andere activiteiten worden voor mij openbaar.

Naam:

Adres:

Postcode:

Plaats:

Telefoon:

Email:

 

U kunt deze bon printen, afgeven aan de balie in de zaal (Langegracht 59) of in een gefrankeerde enveloppe sturen naar: “Christelijke Muziek- en Showband Concordia”, Postbus 862, 2300 AW Leiden.

Laatst aangepast op woensdag, 10 augustus 2011 12:37